Ekinözü İlk Adım Anaokulu

Vizyon: Nitelikli eğitim kadrosu ile yarının büyükleri olacak çocuklarımıza en iyi eğitimi sunarak öz güveni gelişmiş ve lider olmaya aday bireyler yetiştirmek.

Misyon: Atatürk ilke ve devrimleri ışığında, kendine güvenen, ahlaki değerleri gelişmiş, ailesine, çevresine ve vatanına karşı sorumluluk duygusuna sahip, Türkçeyi güzel konuşan , sosyal becerileri gelişmiş, yaratıcılık özellikleri ön plana çıkan ve lider olmaya aday bireyler geliştirmek.

Başarılar:

Bağlantı: ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (344) 481 20 10

Belgegeçer - (344) 481 2010

WEB - https://ekinozuilkadim.meb.k12.tr

Adres - ÖZTÜRK MAH. Ş.ABDULKADİR YETİŞGEN CAD. KAHRAMANMARAŞ EKİNÖZÜ-İLKADIM ANAOKULU NO: 1 EKİNÖZÜ / KAHRAMANMARAŞ

Öğretim Şekli :Normal(Tam Gün)

Yerleşim Yeri - Öztürk Mahallesi Yunus Emre Ortaokulu yanı Ekinözü İlçe Merkezi. Ekinözü/Kahramanmaraş