NERMİN ÖZER OKUL TANITIM YAZISI

NERMİN ÖZER OKUL TANITIM YAZISI

EKİNÖZÜ İLK ADIM ANAOKULU ÖĞRETMENLERİMİZDEN NERMİN ÖZER'İN DAHİL OLDUĞU ETWINNING PROJESİ OLAN CRAZY POMPOMS İÇİN HAZIRLADIĞI OKUL TANITIM YAZISI

04.04.2022 488

NerminÖZER-Ekinözü İlk Adım Kindergarden-Kahramanmaraş

Ekinözü First Step Kindergarten
our vision
; To be an institution that can continue its education with an approach that gives importance to universal, scientific-based, artistic, sports and cultural activities, and supports original, creative and original products and ideas, taking into account the developmental levels, interests and needs of children.
Our Mission
our children; They receive a quality education on expressing their positive and negative feelings and thoughts without hesitation, inquiring, questioning, having a developed sense of curiosity, sharing, collaborative, self-confident, responsible, respectful to differences, sensitive to the environment and caring for universal values.
Our Goals
It is to raise individuals who learn by doing, who are tolerant and loving, who are conscious of responsibility, who are inquiring, who have a strong sense of curiosity, who can express themselves comfortably, who can best prepare them for primary school, who know and adopt national and spiritual values.

Ekinözü İlk Adım Anaokulu Vizyonumuz ; Gelişim düzeylerini, ilgi alanlarını ve ihtiyaçlarını dikkate alarak evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, sportif ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve özgün ürün ve fikirleri destekleyen bir yaklaşımla eğitimine devam edebilen bir kurum olmaktır. çocukların Görevimiz Bizim çocuklar; Olumlu ve olumsuz duygu ve düşüncelerini çekinmeden ifade edebilen, sorgulayan, sorgulayan, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, işbirlikçi, özgüvenli, sorumluluk sahibi, farklılıklara saygılı, çevreye duyarlı, evrensel değerlere duyarlı, kaliteli bir eğitim alırlar. değerler. Hedeflerimiz Yaparak öğrenen, hoşgörülü ve sevgi dolu, sorumluluk bilincine sahip, sorgulayan, merak duygusu güçlü, kendini rahat ifade edebilen, onları ilkokula en iyi şekilde hazırlayabilen bireyler yetiştirmektir. milli ve manevi değerleri bilir ve benimser.

20-10-2021

İLETİŞİM

Adres:
ÖZTÜRK MAH. Ş.ABDULKADİR YETİŞGEN CAD. KAHRAMANMARAŞ EKİNÖZÜ-İLKADIM ANAOKULU NO: 1 EKİNÖZÜ / KAHRAMANMARAŞ


Telefon
(344) 481 2010


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın